Ben Ne Yapabilirim

Nis 29, 2015
Tefsir dersleri ve konferanslarımızı izleyebilirsiniz
Furkan nesli dergisine abone olabilirsiniz
Bizi sosyal medyada takip edebilirsiniz
Çeşitli illerde yaptığımız İslami derslere katılabilirsiniz
internetten derslere katılarak temel islami egitim alabilirsiniz
Bağışta bulunabilirsiniz
Suriyelilere Yardım Kardeş Aile Projemize katılabilirsiniz
İstek, görüş ve yardımlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Yorumlar (5 Cevap)

1. Ziya Yıldız diyor ki:

Hergeçen gün çoğalmakta ve duyulmakta olan bir cemaatin hocasına haftada maksimum 4 soru sorulduğundan ötürü yetmiyor.Gündemi ve güncel konuları hakkıyla takib edemiyoruz.Haftanın 1 akşamını sadece soru cevaplara ayıramazmısınız.Bu konunun Hocaefendiye arz edilmesini rica ederim..
    Allah razı olsun

2. Gülten çevik diyor ki:

Hizmetlerinizi takip ediyor bulunduğum ilde olan konferanslara mutlaka gitmeye gayret ediyorum konferanslar disinda haftada 1 gün televizyonda program yapabilme imkaniniz varmi konferanslar bittiğinde tv den izleye bileceğimiz hemde ders alabileceğimiz gidip birebir izleyemediğimiz zaman izleyeceğimiz bir program uzun mesafede olan herkez için bir nimet olur.

• Yönetici diyor ki:

Henüz uydu yayını yapma imkanımız yok. Konferanslar dışında her cuma Hocamızın tefsir dersleri olmaktadır saat 19.30’da http://www.tvfurkan.com sitemizde. Ayrıca şehir dışında olan kardeşlerimiz için internet üzerinden sanal islami eğitim programımız var. Eğer bu eğitim programımıza katılmak istiyorsanız info@furkanvakfi.net mail adresimize mesaj atabilirsiniz. Kardeşlerimiz sizinle iletişime geçecektir. İlgi ve desteğiniz için Allah razı olsun…

3. Ramazan Arslan diyor ki:

Selâmünaleyküm. Furkan Vakfı’ nın hangi illerde şubeleri olduğu hakkında bilgi verir misiniz?

Yorumunuzu Ekleyin

E-Posta adresinizi yayınlanmayacaktır.