Furkan Vakfı - Öncü Nesil

Ses Olarak İndir (MP3)
    Video Olarak İndir

Yorum ekle

Not: Sitemize üye olmadan da yorum yapabilirsiniz ancak yapacağınız yorumların öncelikle kontrolden geçmesi gerekmektedir. Üye olarak yapacağınız yorumları düzenleme imkanına sahip olursunuz. Sitemizde İslami ahlaka aykırı, yalan, iftira içeren, hocamıza ve İslam büyüklerine hakaret ve saygısızlık içeren yorumlar yayınlanmamaktadır. Eleştiri sınırları içinde kalan ve saygılı bir şekilde yazılmış tüm yorumları yayınlıyoruz. Lütfen fikriniz ne ise açıkça söylemekten çekinmeyiniz. Allah Razı Olsun.

Güvenlik kodu
Yenile

Buradasınız: Anasayfa Soru - Cevaplar Enam Suresinde “Deki; Benim namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm âlemlerin rabbi olan Allah içindir” buyruluyor. Bu ayette namazın diğer ibadetlerden ayrı zikredilmesinin hikmeti nedir?