Ak Parti Hakkında

Yorumlar (12 Cevap)

1. feride diyor ki:

2. hatıce mol diyor ki:

ne olursa olsun arkanızdayız hocam yolun yolumuzdur ınsallahhhhh ..

3. cevdet kaya diyor ki:

ölümden öte köy yoktur hocam sonuna kadar yanınızdayız ve sonuna kadar haklı davamızı sürdüreceğiz inşallah

4. onur eyyüp doğan diyor ki:

Allah razı olsun sizden hocam. yolun yolumuzdur !!

5. minyeli abdullah diyor ki:

ortada düşmanlık yok arkadaşlar…yol hepimizin yolu..rabbimiz, iki Müslümanın arasında anlaşmazlık çıkarsa onu kuran ve sünnet ölçülerinde çözün demiyor mu? yangına körükle gitmeyelim.. ülkemizin ve islam aleminin içinden geçtiği bu zor zamanda yapıcı birleştirici ve ümmeti kucaklayan beyanlar, sözler sarf edelim. unutmayalım ki tefrika ateşi evimizi, tarikatımızı, vakfımızı, cemaatimizi ve partimizi de yakar…allah cc ümmeti Muhammed’e kısır döngü tartışmaları an karib bırakıp kuran ve sünnet etrafında birleşmeyi, islam düşmanlarının ekmeğine yağ sürmemeyi nasib etsin..amin bi hürmeti taha ve yasin

6. ibrahim diyor ki:

Hocanın konuşma şekli yanlıştır.Kendisininde dediği gibi bir kaç paralelcilerin davranışlarını toplu olarak hükümete mal etmesine gerek yok.Hocada çok iyi biliyor ki davasında haklıysa Allah onunla birliktedir ve hiçbir güç onun karşısına çıkamaz.O yüzden sağa sola çamur atacağına önüne bakıp ilim yayma amacına girmesi gerekiyor.Yaptığı yanlıştır ve bu davranışlarından bir an önce kurtulması gerekir.

7. salih diyor ki:

40 yildir Milli Gorus harekati neler cekti siyonizmden, erbakan hocamizi hep engellediler, talebeliride onu satti ve siyonizm AKPyi kurdu.

8. ülgen diyor ki:

9. Metin diyor ki:

Ağzınıza sağlık hocam Peygamber efendimiz S.A.V de,dediği gibi Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Susmuyoruz Çok şükür.

10. can tankan diyor ki:

her secimde sistemi mi seçiceğiz ??

11. birsen diyor ki:

devletine milletine iftira asla kabul edilemez , devleti ile kvgalı olmanızı hiç anlamıyorum ALLAH razı olsun baş örtüsü serbest olmaya devam ediyor imam hatipli gençlerin önü açılıyor.

Yorumunuzu Ekleyin

E-Posta adresinizi yayınlanmayacaktır.